Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku. Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (1)


  • arvydas 2013-03-11 16:09

    :super: pabandysiu


Daugiau receptų