Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų kiaulienos sprandinė
2 vienetai kiaušiniai
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai (padažui)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
5 vienetai česnakas
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai (padažui)
0.5 stiklinės pienas (padažui)
1 valgomasis šaukštas krapai (smulkinti, padažui)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos, padažui)
10 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku. Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku. Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (1)


  • arvydas 2013-03-11 16:09

    :super: pabandysiu


Daugiau receptų