600 gramų | kiauliena (išpjova) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | pipirai |
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Tortilijos
- Didkotlečiai su ryžiais
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Šašlykai su pikantišku majonezu
- Šašlykai gurmanams
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kepsnys “Kelmas”
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Faršu įdarytos bulvės
- Avienos kebabas
- Medžiotojų kepsniai
- Naminiai kotletukai
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Avienos šašlykas
- Nugarinė ant grotelių
- Žiedinių kopūstų apkepas
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, išpjova,
600 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.