Kiaulienos išpjova po porais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiauliena ( išpjova)) |
1 vienetas | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
2.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Kiaulienos muštinis
- Šašlykas majoneze
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Paprastieji šašlykai
- Keptos veršienos šlaunelės
- Mėsa su apelsinais
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Troškinta veršiena
- Kotletai
- Aštrus guliašas
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Bulvių patiekalas
Kiaulienos išpjova po porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, išpjova),
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos išpjovą supjaustyti maždaug 1.5 cm storio. Porus supjaustyti stambiai.
Išpjovą pakepinti iš vienos pusės 5 minutės, apversti. Ant mėsos išdėstyti porus. Uždaryti dangti ir pakepinti 5 minutės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...