Kiaulienos ir morkų troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (virta) |
3 vienetai | morkos |
100 gramų | moliūgai (nuluptas) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta laukinė antis
- Lietuviška kopūstienė
- Vištiena su grybais
- Vištiena troškinta daržovėse
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Troškinti agurkai su įdaru
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Aviena su špinatais
- Guliašas
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Troškinukas žiemai
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Guliašas
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
Kiaulienos ir morkų troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, virta,
400 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Moliūgai, nuluptas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Juodieji pipirai
- Muskatas
- Lauro lapai
- Druska
-
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome kubeliais ir pakepiname su svogūnu svieste. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir pakepiname keptuvėje kartu su česnakais svieste. Visas apkeptas daržoves ir mėsą suverčiame į troškintuvą. Viską pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir prieskoniais. Troškiname ant silpnos ugnies apie 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-13 12:58
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...