Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 stiklinė | alaus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šveicariška veršiena
- Kiaulienos suktinukai
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Įdaryta kepta kiauliena
- Naminiai mėsainiai
- Basturma
- Šonkauliukai
- Sprandinė kopūsto lape
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kiaulienos kotletai
- Naminiai hamburgeriai
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Naminis šnicelis
- Kukuliai
- Suktinukai patale
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Kiaulienos šonkauliukai
- Jautienos kepsnys
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...