500 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
1 kilogramas | bulvių |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čili jautienos gaminimas
- Mineralinis šašlykas
- Jautienos čenakai
- Faršu įdaryti pomidorai
- Prancūziškas triušis
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Sultingi šašlykai
- Aurimo šašlykas
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Kepsnys Du milžinai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Egzotiškas karbonadas
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Blynai su kepenų įdaru
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Indiškai kepta kiauliena
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Šašlykai vyno marinate
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Krapai,
1 saujelė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Faršą pasiruošiam taip kaip kiekvienas mėgstame (kaip kotletams, su prieskoniais ir kiaušiniu). Formuojame nedidelius rutuliukus ir apgobiame po nedidelį gabalėlį sūrio. Troškiname. Baigiant troškintis puodelyje sumaišome padažą, majonezą ir miltus taip kad neliktų gumuliukų. Pilame į puodą su kukuliukais ir maišome. Troškiname dar apie 5- 10 min. kol sutirštėja.
Kol troškinasi pasiruošiame bulves, išverdame, apibarstome smulkiai pjaustytais krapais.
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
renata
2015-09-09 15:38
Kazin nereikia i dziuveselius pavolioti kukuliu