Kiauliena, troškinta su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
3 vienetai | svogūnai |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletų troškinys
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Klajoklių kiškiena
- Aštrus troškinys
- Meksikietiškas troškinys
- Troškinti kiaulių inkstai
- Avienos ragu
- Lankašyro pietūs
- Rūgštus kabesas
- Čenachai "Be pastangų"
- Keri viščiukas
- Troškinta triušiena
- Paelja
- Avienos pilavas
- Aluje troškinta jautiena
- Troškinta laukinė antis
- Troškintos vištų blauzdelės
- Mėsos troškinys su kava
- Troškintas triušis
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
Kiauliena, troškinta su svogūnais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Aiste
2010-11-25 16:41
Pasaka receptas! labai skanu! ;-)
-
(anonimas)
2009-01-08 20:57
:parselis:
-
(anonimas)
2009-01-08 11:55
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...