120 gramų | alyvuogių (juodosios) |
15 vienetų | pomidorai (slyviniai, perpjauti per pusę) |
120 gramų | sūris (fetos) |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (mėsos, Santa Maria su čiobreliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (Santa Maria, grūsti) |
šiek tiek | čiobreliai (Santa Maria) |
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bokšteliai iš mėsos
- Įdarytos paprikos
- Kaspinėliai su špinatais
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Kiaulienos muštinis
- Egzotiškas karbonadas
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Balandėliai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Šašlykas majoneze
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Gardūs veršienos karbonadai
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Karštas plovas
- Romšteksas majonezo padaže
Kiauliena su keptais pomidorais
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogės, juodosios,
120 gramų -
Pomidorai, slyviniai, perpjauti per pusę,
15 vienetų -
Sūris, fetos,
120 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai, mėsos, Santa Maria su čiobreliais,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, Santa Maria, grūsti
- Čiobreliai, Santa Maria
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.