Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | brendis |
3 valgomieji šaukštai | medus |
400 gramų | kiauliena |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Tekiloje marinuota jautiena
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Turkiškas kebabas
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Kaspinėliai su špinatais
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Jautienos vyniotiniai
- Paprika įdaryta faršu
- Tortilijos
- Įdaryti makaronai
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Ugniniai šonkauliukai
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Pikantiška triušiena
- Mėsos kepsniai
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
150 mililitrų -
Medus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
400 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sandra
2013-01-28 17:32
Nieko ypatingo is sio recepto. marinavau 12 val, bet nesijaute visai to gerio - brndzio, medaus ir kt.. eline mesa.. net geda pries svecius buvo.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...