šiek tiek | prieskoniai |
50 gramų | druska |
1 kilogramas | kiauliena |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūdyti pomidorai
- Marinuoti kiaušiniai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Marinuoti burokeliai
- Sveikas lečo be acto
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Cukinijų užkandis
- Konservuoti aguročiai
- Pomidorai su želatina
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- šparaginės pupelės - marinate
- Konservuoti kopūstai
- Paprikia su medum
- Marinuotos vyšnios
- Marinuoti grybai žiemai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Aštrios krevetės grilyje
- Marinuoti agurkai
- Marinuoti agrastai
- Baklažanų salotos
Kiauliena drebučiuose
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Druska,
50 gramų -
Kiauliena,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Komentarai (4)
-
Aura
2012-08-16 20:24
Gal jau kas darete ir galite pasakyti ar tikrai laikosi? :-)
-
ineta200
2011-07-16 21:18
kokia mesa turi :-| buti, file ar sprandine :-(