600 gramų | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
250 gramų | šparaginės pupelės |
4 vienetai | bulvių |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietuviška kopūstienė
- Kiaulienos išpjova su daržovėmis
- Troškintos vištų širdelės
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Avienos troškinys su ryžiais
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Kepti ryžiai
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Kiaulienos troškinys
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Troškinta briediena
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Troškinta kalakutiena
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Šveicariška veršiena
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Mėsos troškinys laivelyje
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
Kiauliena bulgariškai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.