5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | citrinos |
5 arbatiniai šaukšteliai | kaparėliai (marinuoti) |
3 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | ančiuvių (konservuoti) |
6 vienetai | alyvuogių (žaliosios, be kauliukų) |
4 vienetai | paprika |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorai su sūriu
- Krabų mėsos „Rafaelo“
- Kepti kiaušiniai
- Silkė pataluose su džiovintais grybais
- Helovyno voriukai
- Duona įdaryti pomidorai
- Ispanijos omletas
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Traškus užkandis prie alaus
- Marinuota skumbrė
- Labai skanūs sumuštiniai
- Migdolinės pelytės
- Kaliaropių kepsniukai
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Užtepėlė
- Čeburėkai
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Gaivūs lavašo suktinukai
Keptų paprikų užkandis
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, malti,
5 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kaparėliai, marinuoti,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Ančiuviai, konservuoti,
3 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų,
6 vienetai -
Paprika,
4 vienetai - Petražolės, kapotos
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!