Keptų kepenų gaminimas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | dižono garstyčios |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1.5 stiklinės | vanduo (verdantis) |
0.75 stiklinės | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos paplotėlis
- Virtas rūkytas kumpis
- Sultingas šnicelis
- Kotletukai su bulvėm
- Kotletai
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Dzūkiški kukulaičiai
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Kepenys su mandarinais
- Šonkauliukai
- Šernienos kepsnys
- Keptas kumpis
- Kebabas ant iešmo
- Karštas plovas
- Vyniotinis "Siurprizas"
- "Ponios cepelinai"
Keptų kepenų gaminimas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
400 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, verdantis,
1.5 stiklinės -
Miltai,
3/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiame vaizdelyje pamatysite kaip gaminamos keptos kepenys. Pateikiama angliškai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...