Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos plekšnės

Komentarai: 9
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.

Rekomenduojame:

Komentarai (9)


  • jo 2014-02-17 14:09

    kuo paprasciau tuo geriau ir greiciau


  • Inga 2012-09-17 22:15

    Dariau-patiko Bandziau ir piene ir ne Skonis nesikeite


  • a 2010-11-23 09:51

    o kam piene mirkyti? ka tai duoda?


  • a 2010-11-23 09:51

    o kam piene mirkyt?


  • petras 2010-06-04 09:52

    visai nieko


  • vijole 2009-11-21 13:57

    nusipirkau pleksniu ir pabandysiu taip iskepti.


  • paprastumas 2009-10-30 13:39

    O as palaikau paprastuma. Kaip tik isbandziau, ir man labai patiko


  • Giedre 2009-03-10 19:20

    kur fantazija,dar paprasciau negalima...


  • Antanas Raciunas 2008-12-08 20:20

    cepelinu tauta......


Daugiau receptų