Keptos vištos blauzdelės
AUTORIUS:
Evelina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištiena (blauzdelės)
3 skiltelės česnakas
100 mililitrų padažas (žuviai)
0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolė
0.5 arbatinio šaukštelio kalendra (malta)
0.5 arbatinio šaukštelio karis
šiek tiek druska
1 žiupsnelis pipirai (Juodieji)
200 mililitrų pienas (kokosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.
2.
Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.
3.
Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.
4.
Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.
5.
Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.
6.
Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.

SKANAUS!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos vištos blauzdelės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos blauzdeles švelniai pamuškite, kad į mėsą geriau įsigertų marinatas.

  2. Tuomet dubenyje sumaišykite visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus kokosų pieną.

  3. Blauzdeles sudėkite į krepšelį, užpilkite marinatu ir užriškite.

  4. Žinoma, tai padarius, gerai pamasažuokite, įtrinkite prieskonius į mėsą.

  5. Krepšelį atriškite, supilkite pieną ir vėl užriškite.

  6. Gerai įtrinkite. Laikyti 4 valandas arba per naktį. Kepti tinka tiek orkaitėje, tiek ant griliaus. Kepti apie 40 min 160°C temp. orkaitėje.

    SKANAUS!

Receptą atsiuntė Evelina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų