1 kilogramas | seliava |
4 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos kepsneliai
- Kepta plekšnė padaže
- Karpis su salotomis
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Keptas starkis
- Lašišos suktiniai
- Žuvies maltiniai
- Žuvis tešloje
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Keptas karpis Kūčioms
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Troškintas lynas
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Žuvies zrazai
- Sicilijos ešerys
- Lašiša su citrina
- Pieniška moliūgų sriuba
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
Keptos seliavos
- Paruošimo laikas:
-
Seliava,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Komentarai (9)
-
ziko
2011-06-14 13:48
saliavos,gerai pagamintos ,galima apsivalgyti arba pirstus nusikasti is to skanumo,bet sunku.gauti :super: :super: :super:
-
renata
2009-12-04 00:31
mmm dar asto cencijos padaze galima iskepus pavirti ten eina morkos ir svogunai isvis skanu :super: pamenu kaip buvau maza mama gamindavo aplamai mazyte megau zuvi buvo dedukas prigaudes situ mazitziu zuviciu ir supiles i vone, o as kaip dingau taip dingau rado mane vonioj ir valgiau ta zale zuvi dabar tai feee %-) bet tada buv %-) o nem nem :-D