Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis tešloje
- Blynai iš patisonų
- Kiaulienos šonkauliukai
- Įdaryti griežčiai
- Menkė tešloje
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Saidos filė su ryžiais
- Kepti švieži miško grybai
- Rusiškas Befstrogenas
- Šamažuvės filė
- Brokolių apkepas
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Kepti vištų sparneliai
- Vištienos užkepėlė
- Aštri vištiena su bulvemis
- Kepta lašiša
- Keptas upėtakis
- Žuvis su persikais
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...