šiek tiek | kvietiniai miltai |
5 vienetai | plekšnė |
šiek tiek | druska |
0.5 litro | pienas |
šiek tiek | aliejaus |
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su citrina
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Tešloje kepta silkė
- Folijoje keptas karpis
- Aštrios krevetės grilyje
- Lašišos faršo kepsneliai
- Menkė garuose
- Keptos seliavos
- Žuvies spurgytės
- Sočiausioji pica
- Keptas ungurys
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Menkės kotletukai su baravykais
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kepta orkaitėje lydeka
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Žuvies kukuliai
- Žuvies pyragas
Keptos plekšnės
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
-
Plekšnė,
5 vienetai - Druska
-
Pienas,
0.5 litro - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.
Komentarai (13)
-
jo
2014-02-17 14:09
kuo paprasciau tuo geriau ir greiciau
-
Inga
2012-09-17 22:15
Dariau-patiko :) Bandziau ir piene ir ne :) Skonis nesikeite :D
-
a
2010-11-23 09:51
o kam piene mirkyti? ka tai duoda?
-
a
2010-11-23 09:51
o kam piene mirkyt?
-
petras
2010-06-04 09:52
visai nieko
-
vijole
2009-11-21 13:57
nusipirkau pleksniu ir pabandysiu taip iskepti. %-)
-
paprastumas
2009-10-30 13:39
O as palaikau paprastuma. Kaip tik isbandziau, ir man labai patiko
-
Giedre
2009-03-10 19:20
kur fantazija,dar paprasciau negalima...
-
Antanas Raciunas
2008-12-08 20:20
cepelinu tauta......