3 valgomieji šaukštai | kmynai |
3 valgomieji šaukštai | kalendra |
3 valgomieji šaukštai | pankolis |
3 valgomieji šaukštai | juodieji pipirai (žirneliai) |
0.5 valgomojo šaukšto | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
24 vienetai | krevetės be kevalo (didelės) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | mango |
1 vienetas | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas, smulkiai pjaustytas) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Žuvies blynukai
- Menkės kukuliai
- Kepta lašiša tešloje
- Žuvies kotletai
- Lašiša grietinėlės padaže
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Kepta stinta su krapais
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Silkė su manų koše
- Greiti lašišos kepsneliai
- Baltieji žuvies kotletai
- Saidos filė su ryžiais
- Itališki koldūnai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Skani zuvytė
- Lašiša su krapų padažu
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Redos lašiša
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Keptos krevetės mangų padaže
- Paruošimo laikas:
-
Kmynai,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
3 valgomieji šaukštai -
Pankolis,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, žirneliai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krevetės be kevalo, didelės,
24 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Mango,
1 vienetas -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas,
1 vienetas -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!