Keptos krevetės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 skiltelės česnakas
0.5 arbatinio šaukštelio druska
0.25 arbatinio šaukštelio juodieji pipirai (malti)
400 gramų krevetės be kevalo
6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos krevetės

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų