Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mažos sūrio picos
- Vabaliukai
- Įdarytas pomidoras
- Pica su vištiena
- Vištienos vyniotinis
- Krabų lazdelių kukuliai
- Brokoliai tešloje
- Gurmaniški kepti persikai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Sūdytos lašišos receptas
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Pikantiški migdolai
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Piciukai
- Duona įdaryti pomidorai
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Aitri kepta šoninė
- Krepšeliai su grybais
- Kepti saldūs sumuštiniai
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...