Keptos krevetės
AUTORIUS:
Povilas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų krevetės
100 mililitrų baltas vynas
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos krevetės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.

  2. Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.

  3. Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.

Receptą atsiuntė Povilas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų