Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Naminiai traskuciai
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Sūdytos lašišos receptas
- Vėrinukai
- Traškus užkandis prie alaus
- Pica
- Skrudintos alyvuogės
- Lavašo suktinukai
- Vasaros ežiukas
- Tortilijų tortukas su tunu
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Vištienos vyniotinis
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Farširuota lydeka
- Cukinija su feta sūriu
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...