Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Įdaryti svogūnai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Šparagai su lašiniais
- Slovakiški baklažanai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Skaniausi kibinai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Įdarytos cukinijos
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Paprikų laiveliai
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Kopūstų maltiniai
- Bulvių kotletai su porais
- Moliūgų blynai
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Orkaitėje keptos bulvės
- Špinatų apkepas
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...