Keptos cukinijos su mėtų padažu
AUTORIUS:
Natalija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai cukinija (jaunos)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
12 valgomųjų šaukštų džiūvėsėliai
3 valgomieji šaukštai obelių aliejus
3 valgomieji šaukštai sviestas
1 valgomasis šaukštas cukrus
3 valgomieji šaukštai vyno actas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
2.
Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
4.
Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.
5.
Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.





Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos cukinijos su mėtų padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.

  2. Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  3. Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.

  4. Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.

  5. Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.





    Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"

Receptą atsiuntė Natalija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų