Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Keptos cukinijos
- Porų pyragas
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Kopūstų tortas
- Olandiškai kepti svogūnai
- Balandėliai
- Įdaryta cukinija
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Lazanija su moliūgais
- Paprikų laiveliai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Blynai su kopūstais
- Grilyje keptos daržovės
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Aliejus
- Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite aliejų, miltuose gausiai apvoliokite cukinijas ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Greita, paprasta ir labai skanu.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2016-08-24 22:36
Bet labai daug aliejaus prigere:( Nors gausiai nepyliau. Bet skanu gavos ant juidos duonos su cesnakiuku uzsidejus:)
-
Gaspadinė
2014-08-04 14:31
Labai dar tinka pabarstyti pipiriuko malto, pakepinti atskirai svogūno, atskirai česnako ir uždėti ant iškeptų cukinijos riekelių :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...