6 vienetai | bulvių (šviežios, didelės) |
6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) |
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulvių casserole
- Bulviškienė
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulvių vėdarai
- Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Įdarytos bulvės
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Vėdarai su cukinijomis
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Musak
- „Milžinų bulvės“
- Bulvinukai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Keptos bulvės su cukinija
- Irinos bulvių iešmeliai
Keptos bulvės su cukinija
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, šviežios, didelės,
6 vienetai -
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
-
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Komentarai (2)
-
Dainius
2014-12-20 12:03
Skamba labai skaniai, bet alyvuogių aliejaus (norint neprarasti jo sąvybių) negalima kaitinti, tai jis kažkaip nedera :(