Kepti viščiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | citrinos (griežinėliais) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bruknės (uogienė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Kepta žąsies kulšelė
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Marinuoti vištų sparneliai su šonine
- Įdaryta obuoliais antis
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištiena orkaitėje
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Vištiena su ryžiais
- Troškinys čenachinėse
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištiena su aštriu padažu
- Virta apkepinta vištiena
- Kepta antis su obuoliais
- Vištienos juostelės su sezamu
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Aštrios vištų kepenėlės
Kepti viščiukai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Salotos
- Citrinos, griežinėliais
-
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Bruknės, uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...