Kepti svogūnai
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas varškės sūris
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Migdolinės pelytės
- Silkės užkandėlė
- Greitas užkandis
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Rūkyti lašiniai
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Pica
- Faršo vyniotinis
- Originalūs sumuštiniai
- Daržovės drebučiuose
- Paprastas burgeris
- Pievagrybiai ant žarijų
- Stirnienos vyniotiniai
- Įdaryti kiaušiniai
- Mini picos
- Daržovių puokštė
Kepti svogūnai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Gedas
2008-06-10 23:07
Ar čia tas pats patiekalas kur baruose kaip užkandis prie alaus būna? Vadinasi kažkaip "Svogūnų žiedai tešloje"?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...