Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Ilgiausiai užtrunka susipjaustyti smulkiai pievagrybius, bet atpildas gaunasi su kaupu - gardžiausias užkandis. Ilgiausiai užtrunka susipjaustyti smulkiai pievagrybius, bet atpildas gaunasi su kaupu - gardžiausias užkandis. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės batonas
250 gramų pievagrybiai
100 gramų kietasis sūris (tarkuotas)
0.5 vieneto poras
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baltą duoną paskrudinti.
2.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.
3.
Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Ilgiausiai užtrunka susipjaustyti smulkiai pievagrybius, bet atpildas gaunasi su kaupu - gardžiausias užkandis. Milda
Gaminimo eiga:
  1. Baltą duoną paskrudinti.

  2. Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus. Pridėti griežinėliais supjaustytą pusę poro. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti, kol viskas suminkštės.

  3. Tada masę sudėti ant apskrudintos duonos, apibarstyti sūriu ir kelias minutes orkaitėje palaikyti, kol sūris suminkštės. Galima sūrio ir netirpinti, o tik užbarstyti. Valgyti karštus arba šaltus. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų