500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkanda "Lelijos"
- Cukinijų užkanda
- Šventinis kelmas
- Keptos krevetės
- Įdarytos paprikos
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Keptas varškės sūris
- Mini sumuštinukai
- Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
- Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Lenkiškai virti vėžiai
- Pikantiškos rožytės
- Silkė burokėlių patale
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Pitos su grybais
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Olgos šventinė silkutė
- Silkė su morkomis
Kepti pievagrybiai
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu: