šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | juozažolė |
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | pankolis |
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ūmėdės padaže
- Gaspadoriaus užkanda
- Vegetariškos picutės
- Įdarytos paprikos
- Bulviniai traškučiai
- Duonos "suši"
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Silkė pataluose
- Mumijos
- Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
- Silkė su svogunais marinate
- Įdarytas agurotis
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Pica su vištiena
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Kepta duona su įmantriu padažu
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
Kepti moliūgai marinate
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Juozažolė
-
Moliūgai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.