Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai žuvis (mėgiama (pvz. ešerys))
šiek tiek svogūnų laiškai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska
5 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas paprika
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.
2.
Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ešeriams nulupti odą, išvalyti vidurius. Pabarstome druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojame miltuose. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame kol gražiai apskrus.

  2. Tuo tarpu kubeliais susipjaustome paprikas ir susismulkiname svogūnų laiškus. Viską beriame į keptuvę ir kepame, kol daržovės suminkštės, įdedame grietinę ir dar kelias minutes troškiname.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų