Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su kopūstais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Lietinių tortas
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Įdarytos paprikos kitaip
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Baklažanų blynai
- Įdaryta cukinija
- Morkos su pievagrybiais
- Troškinys čenachinėse
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Negaluojančios paprikos
- Suflė su žirneliais
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Šparaginės pupelės
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...