500 gramų | baravykai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kiaušinis sūrių patale
- Vytintos dešros
- Kepenelių vyniotinis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Įdaryti piepagrybiai
- Lazdelės su sūriu
- Šventiniai sumuštiniai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Sultingas Kebabas
- Grybų užtepelė
- Omletas su kumpiu
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Piršteliai su aguonomis
- Pomidorai su sūriu
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Kepti kiaušiniai
- Kepti moliūgai
Kepti baravykai
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.