Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Lauko čili sriuba
- "Laukinė" cukinija
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Kukurūzų burbuolės
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Kepti rauginti kopūstai
- Kopūstų blyneliai
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
- Moliūgų apkepas
- Kepta cukinija su kariu
- Keptų daržovių gaminimas
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Lietuviški čenakai
- Blynai iš patisonų
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Moliūgai vakarienei
- Vėdarai su cukinijomis
- Įdarytas moliūgas
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...