Kepti aguročiai su slyvomis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas aguročio (nedidelis)
10 vienetų slyvos
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti aguročiai su slyvomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų