Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas įdarytas karpis

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.

Rekomenduojame:

Komentarai (1)


  • LORETA 2009-04-09 15:11

    KAM TIE DZIUVESIAI ANT VIRSAUS?


Daugiau receptų