Keptas upėtakis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 kilogramas upėtakis
1 vienetas pomidorai
1 skiltelė citrinos
1 valgomasis šaukštas krapai
60 gramų kremas (sūrio, fermentinis)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas upėtakis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų