Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamonas (žiupsnelis)
250 mililitrų grietinėlės, 35%
200 gramų cukrus
10 vienetų obuoliai
120 gramų sviestas
300 mililitrų likerio "poéma creme"
500 gramų mascarpone sūris
100 gramų aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.

Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.

Viliojančio saldumo!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.

Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.

Viliojančio saldumo!

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų