Keptas lietuviškas sūris
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas varškės sūris
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sūris ištepamas iš visų pusių grietine ar majonezu, užbarstoma susmulkintu prieskoninių augalų mišiniu. Mišiniui tinka: peletrūnas, mėtos, baziliko, juozažolės, čiobrelių lapeliai, kmynai. Sūris dedamas ant vandeniu suvilgytos folijos, susukamas, dedamas į orkaitę ir kepamas 15-20 min. Atvėsęs — pjaustomas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas lietuviškas sūris

Komentarai: 6
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sūris ištepamas iš visų pusių grietine ar majonezu, užbarstoma susmulkintu prieskoninių augalų mišiniu. Mišiniui tinka: peletrūnas, mėtos, baziliko, juozažolės, čiobrelių lapeliai, kmynai. Sūris dedamas ant vandeniu suvilgytos folijos, susukamas, dedamas į orkaitę ir kepamas 15-20 min. Atvėsęs — pjaustomas.

Reklama:

Komentarai (6)


  • dalia 2014-09-26 10:59

    kokioje temperatūroje kepti


  • pupulis 2011-04-19 22:24

    visai nieko tas sūriukas :super:


  • (anonimas) 2010-10-19 19:47

    super skanus :super:


  • gabriele 2010-03-26 15:39

    :super: kaip skanu siandien issikepiau tai valgiau ir valgiau


  • ugnė 2009-10-01 18:12

    :super:
    skanus


  • migle 2009-01-23 21:15

    neblogas


Daugiau receptų