šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | karpis |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Folijoje keptas karpis
- Bulviniai blynai su lašiša
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Keptas karpis su pomidorais
- Pica su lašiša
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Eršketas šampane
- Silkė su svogūniukais
- Saidos filė su ryžiais
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Midijų šašlykai
- Marinuotas keptas sterkas
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Tešloje kepta lašiša
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Keptas starkis
- Karpis, troškintas piene
- Žuvies kepsneliai
Keptas karpis tešloje
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Karpis,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
Komentarai (3)
-
as
2009-11-27 19:17
nekepdavau zuvies, nes nezinojau kaip padaryt, kad butu skanu, nuo dabar jau kepsiu zuvi. :-) :super: