Keptas karpis Kūčioms
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | karpis |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (žuviai) |
3 žiupsneliai | druska |
1 saujelė | bazilikas (žali) |
1 saujelė | petražolės (šviežios) |
100 gramų | aliejaus |
60 gramų | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Karpio gabaliukus išmirkyti. Paskaninti prieskoniais, druska, žolelėmis, išmaišyti ir palaikyti bent 2 valandas vėsioje vietoje.
2.
Nupilti skystį, įpilti į žuvį kelis šaukštus aliejaus, išmaišyti, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti aliejuje (galima ir orkaitėje).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Redos lašiša
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Margaritos žuvies apkepas
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lašišos šašlykas
- Kepta lašiša
- Žuvis su alyvuogėmis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Šamų kotletukai
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Karpis, marinuotas česnake
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Žuvies užkepėlė
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Armėniškai keptas upėtakis
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Žuvies spurgytės
- Keptas karšis
- Papuošta kepta lydeka
- Žuvies ir pupelių blynai
Keptas karpis Kūčioms
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Karpis,
1 kilogramas -
Prieskoniai, žuviai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
3 žiupsneliai -
Bazilikas, žali,
1 saujelė -
Petražolės, šviežios,
1 saujelė -
Aliejus,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio gabaliukus išmirkyti. Paskaninti prieskoniais, druska, žolelėmis, išmaišyti ir palaikyti bent 2 valandas vėsioje vietoje.
Nupilti skystį, įpilti į žuvį kelis šaukštus aliejaus, išmaišyti, pavolioti džiūvėsiuose ir kepti aliejuje (galima ir orkaitėje).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zuvis
2014-07-20 23:04
Pati skaniausia zuvis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...