1 kilogramas | žuvis (jūros) |
50 gramų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
100 gramų | kvietiniai miltai (kepimui) |
Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai
Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio padažas
- Česnakinis padažas
- Pievagrybių padažas
- Konservuota adžika
- Pomidorų padažas su grybais
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Kelmučių - marinatas
- Baravykų padažas
- Riešutų padažas
- Pomidorų padažas
- Grybų padažas
- Šokolado padažas
- Padažas prie kugelio
- Gvakamolė
- Graikiškas pomidorų padažas
- Kmynų padažas
- Picos padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Sojų padažo dažinys
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, jūros,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Druska
-
Kvietiniai miltai, kepimui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.
Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai
Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)
Skanaus !
Komentarai (2)
-
milė
2010-12-22 10:06
skanu tikrai ... tik dar dėjau į rasalą morką virta supjaustyta griezinėliais %-) :super: :super: :super: