Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žuvis (jūros)
50 gramų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
100 gramų kvietiniai miltai (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.

Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai

Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)

Skanaus !

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.

Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai

Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)

Skanaus !

Reklama:

Komentarai (2)


  • milė 2010-12-22 10:06

    skanu tikrai ... tik dar dėjau į rasalą morką virta supjaustyta griezinėliais %-) :super: :super: :super:


Daugiau receptų