1 vienetas | žąsis |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
500 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mairūnas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Kalakutienos pjausniai
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištienos apkepas su cukinija
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Vištiena su bulvių koše
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Keptas fazanas su cinamonu
- Traški vištiena
- Vaisiais įdaryta višta
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištiena su pupelemis
- Vištiena su čili
- Morkų troškinys su vištiena
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Velykinis patiekalas vaikams
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Kmynai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.