Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas ančiukas
- Vištiena orkaitėje
- Vištienos širdelių blyneliai
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Antis, kepta aluje
- Traškios vištienos juostelės
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Viščiukas tabaka
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Keri viščiukas
- Auksinės šlaunelės
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Troškinys čenachinėse
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištiena su persikais ir kariu
- Vištienos pyragas
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...