Kepta stirniena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas stirniena
1 vienetas marinatas (acto) ("Kotayni" pipirinis)
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčios
100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padarome marinatą: Kotayni pipirinį marinatą supilame į indą, supilame aliejų ir įdedame du šaukštelius garstyčių, viską išmaišome ir pamarinuojame stirnieną per naktį. Kepame orkaitėje.

Kepta stirniena

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padarome marinatą: Kotayni pipirinį marinatą supilame į indą, supilame aliejų ir įdedame du šaukštelius garstyčių, viską išmaišome ir pamarinuojame stirnieną per naktį. Kepame orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...