šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | plekšnė |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
25 gramai | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kulebekas
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Karališkas Grill otas
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Troškintas lynas
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Kepta žuvies filė
- Keptos midijos su sūriu
- Greiti lašišos kepsneliai
- Folijoje keptas karpis
- Margaritos žuvies apkepas
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta žuvis su grybais
- Keptos plekšnės
- Karpis su porais
- Keptas karšis
- Kepta marinuota žuvis
- Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
- Žuvies filė
Kepta plekšnė padaže
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Druska
-
Plekšnė,
1 kilogramas -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Komentarai (9)
-
saulius
2012-10-24 23:37
ryt bandysiu kept %-)
-
Paulius
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
-
Jurgita
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...:)
-
Linas
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu :taip: