Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Virtos naminės dešrelės
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Virdžinijos kumpis
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Aštrus šašlykas
- Sultingi jautienos kotletai
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Keptas kumpis
- Škotiški kiaušiniai
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Jautienos kepsnys
- Įdarytos paprikos
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Daniškas plovas
- Kalakutienos maltiniai
- Šašlykai marinuoti kefyre
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...