Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai mėsainiai
- Įdaryti piepagrybiai
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Kotletukai su morkomis
- Karbonadai iš faršo
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Šernienos kepsnys
- Romšteksas majonezo padaže
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Basturma
- Kiaulienos guliašas aluje
- Grill dešrelės
- Čili jautienos gaminimas
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Įdaryta paprika
- Zrazai
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Kepta menkė
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...