Kepta antienos file
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo antienos (filė su oda, 2 vnt)
3 vienetai apelsinų
1 žiupsnelis imbieras (maltas)
2 žiupsneliai prieskoninės žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.
2.
Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.
3.
Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.
4.
Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.
5.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta antienos file

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.

  2. Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.

  3. Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.

  4. Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.

  5. Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų