0.5 kilogramo | antienos (filė su oda, 2 vnt) |
3 vienetai | apelsinų |
1 žiupsnelis | imbieras (maltas) |
2 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Pasislėpęs paprikoje
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Kalakukas ant iešmelių
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vaisiais įdaryta višta
- Troškinys čenachinėse
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Kepti viščiukai
- Vištiena su bulvių koše
- Marinuoti vištos sparneliai
- Traški vištiena
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Kepta antienos file
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, filė su oda, 2 vnt,
0.5 kilogramo -
Apelsinai,
3 vienetai -
Imbieras, maltas,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.
Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.
Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.
Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!