Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta antiena

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šiam raceptui tinka ir kitos anties dalys. Mėsa būna labai minkšta.

  2. Mėsą įtrinti prieskoniais, užpilti kefyru ir palikti marinuotis per naktį.

  3. Išsimarinavusias dalis dėti į kepimo rankovę ir kepti 1 valandą iki 180 laipsnių įkaintoje orkaitėje, pavartant.

  4. Antieną išimti iš maišo ir, su visais išsiskyrusiais riebalais, sudėti į gilią skardą.

  5. Sudėti pjaustytus obuolius, galima pridėti bulvių.

  6. Kepti dar 40 minučių. Tiekti karštą.

Receptą atsiuntė Valerija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų